Slots med sporttema

Slotsvärlden är fascinerade och du hittar spel, som förutom att de erbjuder härliga vinstchanser, även ger dig en skön upplevelse. Vilken typ av upplevelse som du letar efter beror på dina intressen. Sporttema är mycket omtyckt och även om sportslots framförallt lockar till sig sportintresserade så finns det spelautomater som erbjuder så spännande underhållning och fina vinstchanser att de lockar till sig även spelare som inte är sportintresserade.

Det finns en rad olika spel med sportema och några riktigt kul spel finns att hitta. Det sköna är att många av spelen erbjuder gratisversioner, vilket innebär att du kan testa spelet utan att behöva satsa några pengar. Detta är ett utmärkt sätt att lära sig spelet och även om slots är en typ av hasardspel som beror på slumpen så är det alltid bra att veta innan du satsar pengar hur spelet fungerar.

När du väljer spel så är det viktigt att du väljer ett spel som ger dig en unik spelupplevelse och skön spelkänsla. Provspela och se om du gillar upplägget, ljudet och grafiken. Kontrollera också vilken typ av bonusar och andra kul förmåner som erbjuds.

Fotboll världens mest populära sport

Microgaming är en kreativ spelutvecklare som har sport som fokus i många av de spel som de har skapat. I deras sportspel så har de försökt att skapa en autentisk spelkänsla genom att bygga upp spelen på ett sätt som är karakteristiskt för sporten.

Spelautomater med fotbollstema är vanligt, fotboll är trots allt den mest populära sporten i världen. Sloten Football Star introducerades i samband med VM i fotboll 2014. Sloten har symboler med spelare i olika landslagströjor, bland annat Spanien, Tyskland och Portugal. Denna slot erbjuder utmärkta och generösa bonusar i form av multiplikationer, jokrar, och fria snurrar. Alla dessa förmåner ökar spänningen och givetvis också dina vinstchanser.

Shoot är en annan häftig slot med fotbollstema där du möter flera kända stora och framgångsrika stjärnor inom fotbollsvärlden.

Spelautomater för entusiaster

Sloten Centre Court är en fartfylld slot med härliga och kul bonusar. Höjdpunkten är bonusen Trade 'Em Bonus som innebär att du får två bonusspel som höjer dina vinstchanser. Om du har turen att snurra fram tre eller fler bonus scatter-symboler så kommer du till centre court, som är täckt med 12 idolkort. Du får här chansen att vinna generösa priser om du väljer rätt bland idolkorten.

Gillar du skidåkning så passar kanske sloten Ski Jump och för golf entusiasten så finns det flera sköna spel med golfteam exempelvis Hole in One. När spelet börjar så ser du en spelare slå en hole in one. Birdie är en scatter-symbol och Eagle är en expanderande wild-symbol. När dessa dyker upp på skärmen så ökar dina vinstchanser.

Break Away är en perfekt för dig som gillar ishockey. Hårda tacklingar och sköna mål hittar du i denna slot med 5 hjul och 243 vinstlinjer. Ice Hockey är en annan slot med ishockeytema som kanske inte har den allra nyaste grafiken men denna slot från Playtech har ett kul bonusspel och passar för alla ishockeyfans.