Daniel Negreanu

Daniel Negreanu är verkligen ett stort namn inom den internationella pokern. Ifall du tycker om att spela poker är chanserna väldigt stora att du någon gång hört talas om honom. Det är ett namn som ofta dyker upp i de sammanhangen, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att han är en av världens absoluta toppspelare inom poker.

Det kan också vara så att du känner igen Daniel Negreanu genom ett annat namn. Han har nämligen blivit känd med sitt smeknamn Kid Poker. Det avslöjar ju en hel del om att Daniel är en riktigt grym pokerlirare. När man väl får ett sådant smeknamn av pokercommunityt då vet man att man har lyckats. 

Daniel är född i Kanada. Landet norr om USA har ju kommit att bli lite känt för att ha varit hemvist för väldigt många duktiga pokerspelare. Daniel Negreanu är i gott sällskap med andra ord.

Det går upp och ned i poker – även för Daniel Negreanu

Poker är ett spel där man den ena dagen kan vinna stora summor pengar för att nästa dag förlora lika stort. När det gäller poker är det i allra högsta grad så att man måste räkna med att gå lite back ibland. Det är helt enkelt så det fungerar. Även Daniel måste tänka på det sättet. Det räcker alltså inte med att man är en av världens bästa pokerspelare, man måste ändå vara förberedd på att gå minus. Ibland gäller det bara en dag medan det vid något annat tillfälle kan gå dåligt betydligt längre än så.

Något du ska ha med dig ifall du spelar mycket poker är att det är jätteviktigt att du förbereder dig inför sämre dagar. Om du gör en ordentlig vinst så är det jätteviktigt att du ser till att spara pengar tills du har en lite sämre period, så att du klarar av den.

När det kommer till hasardspel finns det ju en gyllene regel som inte minst är viktig inom pokern: spela aldrig för mer än vad du har råd att förlora. Sedan är det ju ändå så att man i alla fall kan hoppas på en vinst.

Bli bättre på poker

Det är så klart allas dröm att bli riktigt bra på att spela poker. Det är mycket möjligt att du mest gör det för att det är kul, men förmodligen finns det också en rätt stor del av dig som så klart skulle vilja vinna lite oftare. Det är inte direkt som att Daniel Negreanu vaknade upp en dag och var ett pokerproffs. För att bli riktigt grym så krävs det träning. Sedan gäller det också att man har lite talang för det, men utan träning är det omöjligt att bli bra.

Så hur kan du då gå tillväga för att bli en bättre pokerspelare? Kanske kan du till och med bli proffs en vacker dag. Det finns många olika sätt för att bli bra på poker. Grundregeln är att du måste spela väldigt mycket för att bli bra. Då lär du dig de olika scenariona och hur du ska bete dig i särskilda situationer. Det är precis som i andra spel eller idrotter. Övning ger färdighet. Lirar du mycket poker kan du räkna med att du också kommer att märka av det när det kommer till resultaten vid pokerbordet. 

Pokerguide

Fast det måste väl finnas något mer tips än bara att spela mycket för att bli bra på poker? Självklart finns det andra saker du också kan göra! Något som är jättebra att göra är att ta tips från riktiga pokerproffs, så som Daniel Negreanu.

Då finns det lite olika varianter för att ta in tips. Ett riktigt hett tips som också är modernt är att du använder dig av någon pokerguide som finns online. Det krävs inte många sökningar för att hitta någon guide som håller hög kvalitet. I de här guiderna kan du få konkreta tips på hur du ska gå tillväga när du spelar poker. Det som är så bra med det här alternativet är att du ofta kan få bilder på hur det går till så att det blir ännu lättare för dig att förstå. Ifall du hellre kollar på en video än läser kan du kolla på någon pokerskola på till exempel YouTube. Det finns massvis av spännande sätt att lära sig bli en bättre pokerspelare på nätet. Det allra bästa är att det ofta också är helt gratis.