Skriva poker och gambling

Efter att ha läst alla böcker om poker, betting och gambling i största allmänhet kan man få för sig att själv skriva en bok om detta. Det kan vara en roman, en guide, en biografi eller dikter. När det kommer till skrivandet så är det enbart fantasin som sätter gränserna. Däremot om man skriver en biografi eller guide måste faktan som presenteras vara sann.

Börja skriva
Det viktigaste är att skriva. Om du lyckas skriva en bra guide och får den publicerad på närmsta bibliotek eller större förlag så ä det ditt språk som kommer märkas av först. Det gäller att ständigt skriva och läsa vad man skrivit högt för sig själv. Hitta stavfel och konstiga meningsuppbyggnader. Varje mellanslag räknas. Anpassa språket efter vad du skriver. Poesiskrivning är inte i närheten av en guide. I poesi ska språket vara mysteriskt, bildligt och svävande. I en guide ska språket vara fakta, pedagogiskt och tålmodigt.

Du bör även tänka på innan du börjar skiva en bok om till exempel betting att du inte ska nämna aktuella odds och så vidare, eftersom det hela tiden kommer nya odds att spela på samt att detta kan förändras från minut till minut. Är det just aktuella odds och spel som du vill fokusera ditt skrivande på så kanske du ska starta en blogg eller hemsida som berör ämnet istället. En sajt som gjort just detta är casinosnack.com, där du kan hitta aktuella odds, bonusar och högvinster för just dina favoritspel.

Samla kunskap
Kunskap är guld när det kommer till att skriva om ett givet ämne. Kan du ingenting om till exempel poker är det omöjligt för dig att skriva en bok om det. Samlandet av kunskap är en stor del av skrivandet. Det bästa man kan göra är att själv utöva det man ska skriva om ? i alla fall när det kommer till poker och gambling. Har man själv suttit vid ett poker bord med en färgstege vet man hur det känns, man vet också känslan av att både vinna och förlora. Sportsbettingen, är den bäst live, före eller efter? Sådana frågor ska du kunna besvara på utan att behöva tänka efter ? och kunna motivera ditt svar. Du ska veta att du måste kunna sporten för att betta på rätt lag, att du inom blackjack måste vara matematiskt lagd för att skapa en bra strategi baserat på sannolikheten och att roulette betyder litet hjul på franska. Vill man sedan läsa på lite mer för att få så bra kunskap som man kan så finns det en hel del bra info att hitta på bland annat Hasardspel.com.

När man sedan har både kunskap och skrivandet klart så är det bara att börja. Poker och gambling är ett brett ämne som många skrivit böcker om. Än så länge är inte den stora pokerboomen över och det skadar aldrig med ännu ett tillägg i den stora varierande världen av gamblingböcker. Ett spel som det nog inte finns speciellt många faktaböcker inom är slots, men detta kan nog bero på de enkla reglerna för spelet. Dock har maskinen i sig en väldigt intressant historia och likaså är det för många av de stora spelen.