Lär dig bluffa i Texas Hold'em

Poker är spelet som finns i en mängd olika varianter. Vissa är svårare att bemästra än andra, medan en del pokerspel endast tar ett par minuter för att sätta sig in i. Om man har spelat kortspel som liten, till exempel Yatzy, så har man en stor fördel i form av att man har koll på de olika korthänderna och vilka som är bäst att ha.

Ett av de vanligaste pokerspelen om du spelar på ett casino är Texas Hold'em. Här gäller det att med två kort på handen och fem öppna kort på bordet få en bättre korthand än dina motspelare. Du kan egentligen inte påverka de kort som du har då du inte får byta ut dem eller liknande. Däremot hänger mycket på hur du agerar genom spelet och även om du inte har någonting så kan du går ur som en vinnare. Genom att spela med självsäkerhet så kan du lura dina motståndare till att lägga sig. Om flera spelare är kvar i slutet så visar man dock korten och den med den bästa handen vinner. Därför gäller det att inte heller ta det allt för långt om man tror att sina motståndare har riktigt bra händer.

I videon nedan får du lära dig reglerna för det populära spelet och kanske kan detta hjälpa dig till din nästa stora vinst.